Bliv medlem

Man kan blive medlem af Djurslands Turistforening enten ved at kontakte Turistkontoret i Grenaa, Torvet 6, 8500 Grenaa, tlf. 87 58 12 00, grenaa@visitdjursland.com eller ved at tage kontakt til et af bestyrelsens medlemmer.

Personligt medlemskab 150 kr.
Erhvervssponsorat - sølv 650 kr.
Erhvervssponsorat - guld 1650 kr.
Erhvervssponsorat - platin 2750 kr.

Sølvsponsorat: Du er medlem af foreningen, og dit firmanavn nævnes under den relevante kategori på hjemmesiden uden logo men med link til din hjemmeside.

Guldsponsorat: Du er medlem af foreningen, du får dit logo på hjemmesiden under den relevante kategori. Når musen peger på dit logo, kan man klikke videre til din hjemmeside.

Platinsponsor: Du er medlem af foreningen, du får dit logo samt navn, adresse, telefon og e-mailadresse på hjemmesiden under den relevante kategori samt en bjælke med link til din hjemmeside. Desuden nævnes du som hovedsponsor på alt udsendt materiale fra DT.

Bliv Medlem!

Man kan også blive medlem af Djurslands Turistforening ved at udfylde denne formular og klikke på "send din tilmelding"