Se vores seneste nyheder

Djurslands Turistforening udsender nyheder i løbet af året til medlemmer og andre interesserede.

Vi byder vores nye Halmstadfærge velkommen!

Turistforeninger er med til at byde vores nye Halmstadfærge velkommen d. 1. februar på Grenaa Havn.

Samtidig markerer vi det nye samarbejde med Halmstad på Grenaa Turistkontor med en udstilling om "vores" Sverigefærger gennem tiden.

Glædelig jul og godt nytår!

Djurslands Turistforening ønsker alle en travl men hyggelig december, en god jul og alt godt i det nye år!

Bedste hilsner fra
Birgit Årsnes og Rikke Schøning

Djurslands Turistforening arbejder for at styrke og synliggøre turismeoplevelser på Djursland.

Vi samarbejder med virksomheder, kommunale myndigheder og lokale organisationer.
Mange lokale erhvervsdrivende er medlem af foreningen, og det er vi meget glade for.
MEN vi vil gerne have endnu flere personlige medlemmer. Mennesker, der ønsker at arbejde for, at Djursland er et attraktivt sted både at besøge og at bosætte sig i.

Som borgere i Norddjurs kan vi hver for sig være gode ambassadører for vores kommune i mange sammenhænge: til familiefester og alle steder, hvor vi er sammen med andre mennesker.
Du kan også være ambassadør for vores lokalområde ved at melde dig ind i Djurslands Turistforening. Du finder en indmeldelsesblanket under Forside - Bliv medlem

Bliv medlem her

Tilmelding til Nyheder